Tornooien

 

Hier onder kan je een overzicht vinden van de verschillende tornooien (recreatief en competitief) die we jaarlijks organiseren in onze club.

Côte-a-l'os tornooi

 

voor wie ?


24 dames en 24 heren vanaf 18 jaar.
Iedereen kan meedoen, je moet absoluut geen kampioen zijn.
Gezelligheid en ambiance staan op de eerste plaats.

Wat ?


Het côte-a-l'os tornooi is een gemengd dubbel tornooi.
De partners worden door lottrekking bepaald.
Iedereen speelt 3 matchen van elk 35 minuten.

En daarna ?Om de dag af te sluiten voorzien wij om 19u voor de deelnemers en hun familie een lekkere maaltijd van côte-a-l'os met frietjes.
Deelnameprijs ligt nog niet vast, kinderen tot 12j : € ....,- kinderen beneden 6j gratis.
Er is een tent voorzien.

Hoe inschrijven ?

Inschrijven kan door de de deelnamelijst in het clubhuis in te vullen.
Deelname is gratis.
Om organisatorische redenen wordt het aantal deelnemers strikt beperkt tot dames en heren ouder dan 18 jaar.
Dus wacht niet te lang om in te schrijven.
Wij vragen ook om te bevestigen met hoeveel personen u blijft eten.

Prijzen 

Open tornooi - jeugd

 

Net zoals bij de volwassenen is er voor de jeugd ook elk jaar een open tornooi. Dit vindt plaats op het einde van juni, begin juli. Deze Ethias tour is eveneens een regelmatigheids criterium waarvan op het einde van het seizoen er play-offs worden gespeeld voor de beste van elke reeks.

 

Open tornooi - volwassenen

 

Op tennis gebied het top tornooi van het jaar. Iedereen die aangesloten is bij Tennisvlaanderen kan hier mee doen. Dit tornooi kadert in het jaarlijks Criterium. Op het einde van het seizoen spelen de beste van elke reeks de play-offs om uit te maken wie de winnaar is van West-Vlaanderen.

We organiseren zowel enkel als dubbel reeksen en dat voor Dames en Heren, en dit met een totaal van € 4.000 prijzengeld. Het tornooi is gesponsord door Artex Fashion uit Lichtervelde.

Inschrijving gebeurt uitsluitend via de web site van www.tennisvlaanderen.be

 

Clubtornooi

 

Het clubtornooi is (zowel het woord zegt) enkel toegankelijk voor de leden van TC De Mote. Je kan per persoon inschrijven in maximaal twee reeksen. In dit tornooi kan je bij winst eeuwige roem verwerven in Koekelare. Het clubtornooi wordt jaarlijks afgesloten met mini foodtruck festival bij het clubhuis.

Het clubtornooi is gesponsord door AD Delhaize uit Koekelare.

Inschrijving kan vanaf een 4-tal weken op voorhand via de tennisvlaanderen web site. De link hieronder is dan ook pas vanaf dan toegankelijk.

Clubtornooi reglement

 

Link inschrijving enkels clubtornooi

 

Ladies + Men Trophy

 

Gedurende twee weken in september organiseren we twee (gelijktijdige) tornooien. Voor de dames is er het Kenello tornooi, waar er waardebonnen voor de kledingszaak Kenello te winnen zijn. De heren spelen het gastronomisch tornooi, waar ze bonnen kunnen winnen om eens lekker te gaan smullen.